6. NAP – PMR

…azaz a Dnyeszteren tuli Moldav Koztarsasag – ami nincsen de megiscsak van. 

A taj es az utak semmivel sem lettek szebbek, de a hatar es a hely maga legalabb abszolut unikum es izgalmas is.

Tudni kell hogy (ez szerencsere tapasztalat) hogy a nem letezo orszagok imadjak a burokraciat – ezzel valahogy sajat letuket igazoljak. Itt is volt minden, auto vamkezeles, szemelyes regisztracios lap kitoltes, utana rendorsegi bejelentkezes – felesleges, idorablo hulyesegek. De mindez kedvesen zajlik es nem is komoly a lehuzas – 10-12 eurobol meglehet uszni.

Tiraspol, eme nem letezo orszag fovarosa eleg szocko, de tele van benzinkuttal, bankkal, trolibusszal es remek oroszos csajokkal. Egy fokkal vidamabb hely. Az igazi erdekessegeket lasd a korabbi bejegyzesek kozott. Sokkal kevesbe kommunista a hely mint szamitottunk ra.
A verseny szoros, a lelkes es ugyes BeerTeam orrhosszal elozi a lelkes es ugyes Atomic Seicento csapatot. A szinten ugyes de inkabb kirandulo mint versenyzo tarsasagok leszakadtak mar, ok a dicsosegert hajtanak.

Jopofa buli ez. Holnap ebben a remek kis orszagban idozunk, de kozeleg Ukrajna. Ott allitolag volt ho is mert itt csak hideg van (es jo par napos jeggefagyott hoszeruseg) – ami nem olyan szep viszont jo veszelyes. 

De emberek es autok epsegben ugyhogy semmi gond.