Buli!

Szilveszteri buli Erdélyben – nem csak versenyzőknek!

Azon túl, hogy a versenyzőknek olyan szerencsében lesz részük, hogy egymás után kétszer ünnepelhetik a Karácsonyt – a katolikus és az ortodox ünnepet egyaránt – egy felejthetetlen erdélyi szilveszteri buliban is részt vehetnek – és nemcsak azok, akik a Budapest-Csernobil futam hivatalos résztvevői. Ez a három napos rendezvény ugyani nyitott mindenki számára!

Az eseménynek Gyergyószentmiklós ad otthont, nagyjából 600 kilométerre Budapesttől a gyönyörű havas Kárpátok ölelésében december 30. és január 2. között.

A 3 napos buli alatt többek között kipróbálhatjuk a lovas szánt, a hómobilozást, bérelt quaddal száguldozhatunk a havas hegyek között, túrázhatunk és megnézhetjük a környék nevezetességeit, a Gyilkos-tavat, a Békás.szorost, meglátogathatjuk a híres korondi keramikusokat, és számos egyéb programlehetőség közül választhatunk. Az évzáró bulin lesz malacsütés minden földi jóval és nagyvonalú erdélyi vendéglátással, valamint korlátlan italfogyasztással! Az újévet pedig egy hatalmas máglya körül ünnepelve köszönthetjük.

A három éjszakát magába foglaló bulira egy csomagot állítottunk össze az érdeklődőknek, akár kedvenc csapatukat akarják elkísérni, akár csak egy kellemes szilveszteri kikapcsolódásra vágynak. Az eseménynek otthont adó hegyi vendégház honlapját itt nézheted meg.

A részvételi díj magában foglalja a 3 éjszaka szállást igen bőséges reggelivel, a szilveszteri vacsorát és dínomdánomot korlátlan ital fogyasztással, és mindez a földi jó csak 175 Euró fejenként.

A részvételi díj nem tartalmazza az ebédet és vacsorát (kivéve a szilveszteri vacsotát), valamint az utazás és a fakultatív szórakozás (hómobil, quad, szán, stb.) bérleti díját. Igény szerint saját szakácsot igényelhetünk, aki főz az egész csapatra a három nap alatt. Amennyiben úgy érzed, hogy nem akarsz vagy nem tudsz autóvezetéssel bajlódni, segítünk az oda- és vissazutazásban is!

Fontos: a szálláshely kapacitása véges, így a helyek száma korlátozott, ezért ne késlekedj a foglalással! Írj nekünk, ha kérdésed van, vagy ha jelentkezni szeretnél!