Partnerek

Egy különleges marketing lehetőség

A Kaukázus Rali különleges motorsport- és médiaesemény, amely a hagyományos megjelenési formáktól eltérő módon és környezetben, speciális megjelenést biztosít partnereinek. A rali nemzetközi mezőnye Európa legkülönbözőbb országaiból érkezik. A futamról napi online és offline tudósitásokat, sajtóhíreket küldünk, valamint dokumentumfilmet készítünk, amelyet hazai és nemzetközi tévécsatornák rendelkezésére bocsátunk. A tapasztalt szervezők már bizonyították, hogy az általuk tető alá hozott nagysikerű események komoly média megjelenést kapnak, így partnereink hazai és nemzetköz szinten hatékonyan promotálhatják termékeiket és szolgáltatásaikat. A szponzori ajánlatokkal kapcsolatban kérjük, lépjen kapcsolatba a szervezőkkel.

A Trans Sahara Rally partnerei:

GEOCHALLENGE

A Geochallenge 8 éve foglalkozik Garmin GPS-ekkel, térképekkel és kiegészítőkkel. Segítünk kiválasztani a feladatra megfelelő készüléket, valamint térképeket. Ha az adott területről nem létezik hivatalos térkép, akkor összegyűjtjük a rendelkezésre álló ingyenes térképeket, és fel is töltjük a GPS-edre. A Kaukázus Rali résztvevőinek a készülék árából – típustól függően – 5-10% kedvezményt adunk, valmint elengedjük a szolgáltatási díjat a térképek összeállításával és feltöltésével kapcsolatosan. Az általunk forgalmazott Maglite lámpák és Leatherman szerszámok árából 10% kedvezményt biztosítunk a rali résztvevőinek.

TRAVELTECH

A Traveltech Kft. az országban elsőként kezdett radardetektorokat és lézerblokkolókat forgalmazni a törvényi tiltás feloldása után, így a lehető legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk e téren. Célunk, hogy lehetőleg mindenki büntetés nélkül érkezhessen meg! Ebben a világszerte piacvezető kanadai Beltronics, illetve a holland Target Automotive és dán Blinder van segítségünkre, mely gyártók készülékeinek cégünk a hivatalos magyarországi forgalmazója. A Kaukázus Rali résztvevőinek a radardetektorok és lézerblokkolók árából 10% kedvezményt biztosítunk, valamint természetesen segítünk mindenkinek kiválasztani a számára optimális védelmet.