Nevezési info

Járművek

Természetesen magad választod ki milyen járművel vágsz neki. Szerintünk válassz valami egyszerű, strapabíró, könnyen szervizelhető gépet. Lehet autó, teherautó, furgon, motoros snowboard – bármi ami szerinted megfelel a célnak. Pótkereket mindenképpen hozz magaddal, de minden más extra felszerelés is jól jöhet. Ha nem vagy biztos benne mivel indulj útnak és mit vigyél magaddal, szívesen segítünk. Szedd össze a kérdéseidet és keress meg minket!

NINCS KEDVED VEZETNI? – SZÁLLJ BE A BULIBUSZBA!

Ha úgy érzed, téged elsősorban az utazás maga és a társaság ami vonz és nem akarsz autóba szállni, neked is tudunk megoldást.

Indítunk egy minibuszt azoknak, akik autó nélkül akarják teljesíteni a túrát. Ugyanaz az útvonal, ugyanaz minden – kivéve a vezetés élményét. További információért és az árakért lépjetek kapcsolatba velünk!

Hogyan jelentkezhetsz?

Előzetes jelentkezéshez töltsd ki a Jelentkezés menüpont alatt található online regisztrációs lapot. Ez még nem kötelez semmire de biztosíthatod a helyed. A jelentkezésed rögzítjük, de az CSAK akkor jogosít az indulásra (és akkor válik a nevezésed véglegessé) ha befizetted a nevezési díjat. A további lépésekről regisztráció után küldünk információt.

A Budapest-Csernobil Futam nem indul 2011-ben.

Ha egy izgalmas Kelet-Európia kalandtúrára vágysz, mindenképpen nézd meg a KAUKÁZUS RALI oldalait!

Miből áll a verseny?

A versenyző csapatoknak különféle nehézségű GPS alapú feladatokat kell megoldaniuk (geocaching feladatok), amiért pontokat kapnak. Ezek a feladatok érdekes helyszinekre, épületekhez vezetnek el, és olyan helyekre, ahová ritkán vetődik az utazó. A versenyt az nyeri, aki a napi feladatok közül a legtöbbet oldja meg sikeresen és a futam végén csapata a legtöbb pontot gyűjti.

Szóval miért is versenyzel? Ha a te csapatod gyűjti a legtöbb pontot fürdőzhet a győztest övező dicsőségben és megbecsülésben. Ezen felül egy igen értékes fődíjban is részesül, egy két fős nevezést nyer a Mumbai Xpress indiai Riksa ralira! A kéthetes őrült riksa rali 1900 kilométer hosszan fut Dél-India legszebb tájain keresztül a legendás monszun időszak alatt.

Ne aggódj, nem kell profi versenyzőnek lenned hogy nyerhess, nincs szükség különleges vagy drága járműre és felszerelésre. Ami viszont elengedhetetlen az a csapatszellem, navigációs- és problémamegoldó készség és nem utolsó sorban önbizalom. Légy tisztában a képességeiddel, érezd át annak az örömét hogy a világnak egy ritkán látogatott részét oly módon fedezheted fel ahogyan azt még senki más nem tette előtted.