AZ UKRÁNOK EGÉSZEN KÜLÖNLEGES VISZONYBAN ÁLLNAK AZ ALKOHOLLAL…

…ez a viszony baráti, testvéri, sok esetben egy életre szól – máskor életet ment.

Jobb ha felkészülünk lelkileg, arrafelé inni kell.
Grúziát járt veterán társaink előnyben !!

Az ukrán férfi öngyilkos akart lenni, de miután fejbe lőtte magát, mégis inkább segítségért indult. A kacsázó autóra a rendőrök figyeltek fel.

Az ukrán közlekedésrendészet egyik járőre egy vasúti átjáróban lett figyelmes az úton jobbra-balra imbolygó személygépkocsira. Miután a rendőrök intésére nem állt meg, üldözőbe vették. A részegnek vélt vezető csak a járőrkocsi szirénájának hallatán húzódott le és állt meg az út szélén.

A közlekedésrendészek a vezetőülésen egy, az eszméletlenség határán lévő férfit találtak a kormányra borulva, jobb halántékán egy golyó ütötte sebbel. A mellette lévő utasülésen ott hevert egy vérnyomokkal borított pisztoly, a kesztyűtartóból pedig a búcsúlevél is előkerült.

A vizsgálat eddigi eredményei szerint a férfi még az otthonában lőtte főbe magát. Ám miután nem halt meg, meggondolta magát, s valószínűleg a kocsijával próbált eljutni a legközelebbi kórházba. Ez utóbbi a rendőrök segítségével sikerült is neki. A Lenta.ru hírportál szombati jelentése szerint a férfi életét a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni, de egyelőre nem tért magához.


De ne feledjük, Ukrajna nem az alkoholistákról szól. Ez egy hatalmas, gyönyörű, szegény és hányatott sorsú ország, tetszeni fog!